Vesti /

SASVIM NOVO - MART 2018

MAĐIONIČARI SEZONA 3

Nedeljom u 21:00 od 18. marta | REGIONALNA PREMIJERA

Družina iz Brejkbilsa se vratila u trećoj fantastičnoj sezoni, a Quentin i ekipa očajavaju nakon što su lišeni magije, i čini se da će se situacija pogoršati pre nego što stvari krenu nabolje. Ipak, izgleda da je pomoć nadohvat ruke jer se pojavljuje novi saveznik u vidu još jedne znane osobe iz knjiga Leva rossmana, stručnjak za zmajeve Poppy (Felicia Day). Može li njeno ekspertsko znanje da bude ključno za povratak magije? A kada spletke između vila i vladara Filore dospeju u prvi plan, očekujte da će se Fairy Queen (Candis Cayne) uključiti u sukob.

BIBLIOTEKARI SEZONA 4

Nedeljom u 20:00 | NASTAVAK PREMIJERNE SEZONE

Život sa Bibliotekarima će svakoga izmoriti, stoga je razumljivo što Cassandri treba odmor u Hejvenportu, navodno „najbezbednijem gradu u Americi”. Međutim, da li se iza te tvrdnje možda krije i nešto nesvakidašnje? A tu je i navala duhova prilikom odigravanja bitke iz Građanskog rata, kao i test koji potiče od same Biblioteke kada članovi tima ne mogu da odluče ko će se povezati sa Bairdovom. Ali možda je najčudniji incident kada Jenkins zameni tela sa lenčugom po imenu Jeff, i samo Jeffovi ortaci s kojima igra D&D mogu da spasu stvar.

FILMOVI

KOSMIČKE KATASTROFE

Subota 24. i nedelja 25. mart, dupli program od 22:00

Vikend spektakularnih katastrofa započinje u subotu haosom koji prave leteća reptilska čudovišta u filmu Najezda vanzemaljaca (22:00). Sledi Lovac i plen (23:45), u kojem preživeli iz srušenog svemirskog broda moraju da uhvate svog odbeglog vanzemaljskog zatvorenika na pustoj planeti. Nedelja je rezervisana za ljude čije marsovske kolonije u vidu gradova pod kupolama trpe nalete smrtonosnih peščanih oluja u ostvarenju Zemlja Marsovaca (22:00). Tu je i priča zasnovana na video igrici u kojoj odbegli vojnik na ratom opustošenom Marsu otkriva mračnu tajnu o bliskom rođaku u Crvena frakcija: Poreklo (00:00)

MEGA FILMSKI PONEDELJAK

Od petka 30. marta do ponedeljka 1. aprila u različitim terminima

Postoji li bolji način da se proslavi Uskrs od neprekidne filmske akcije, saspensa i spektakla? Zavalite se i odaberite svoj tip zabave sa menija u čijoj su ponudi klonirani dinosaurusi koji divljaju u ostvarenju Park iz doba jure i dva nastavka; lošeg momka iz prošlosti koji nakon povratka uzrokuje spektakularan haos u filmu Mumija i njegovom drugom delu; kao i dve veoma različite priče o neugodnom zelenom džinu u filmovima Neverovatni Hulk i Hulk. Tu je takođe i moderna verzija priče Čarobnjaka iz Oza u trodelnom ostvarenju Limeni, i Helboj 2 - Zlatna vojska u kojem se osorni polu demon brušava na snage tame u velikom stilu.

Comments