Vesti /

[SEPTEMBAR] - MITIKA NEDELJA

mitika mythica scifi serbia

REGIONALNA PREMIJERA 3. SEPTEMBRA!

Mitika, fantazija i epska saga koja prati avanture Marek, čarobnice rođene sa mračnim moćima, dolazi na SCI FI u septembru. Serija se sastoji od pet dugometražnih filmova koji se emituju tokom Mitika nedelje kao regionalna premijera od ponedeljka 3. septembra do petka 7. septembra u 20:00 na SCI FI.
Mitika je ambiciozna indi serija snimana dve godine na lokaciji u Utah-i, SAD. Serija prati avanture Marek, čarobnice rođene sa mračnim moćima, dok uči kako da ovlada magijom koja može da je uništi. Ona angažuje grupu avanturista za  porbu protiv Szorlok-a, legendarnog Necromancera, u pokušaju da ga spreče da ujedini četiri artefakta koji mogu da stvore najezdu zlih sila.
 Mitika: Traženje heroja (ponedeljak, 3. septembar) prikazuje Marek pri njenom fatalnom susretu sa sveštenicom Teelom. Mitika: Spora tame (utorak, 4. septembar) prikazuje kako Marek pokušava da spreči Szorloka da ne dođe do moćnog artefakta, dok u filmu Mitika: Nekromanser (sreda, 5. septembar), Marek je prisiljena da krene u misiju za Udruženje lopova. Zatim borba protiv Szorloka dobija najnoviji obrt u filmu Mitika: Gvozdena kruna (četvrtak, 6. septembar), konačno u filmu Mitika: Ubica bogova (petak, 7. septembar), Marek mora da sklopi neočekivani savez.
Mitika je uzbudljiva avantura sa čudovištima, magijom, romansom, izdajom i akcijom, u kojoj uloge tumače: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen, Nicola Posener, Matthew Mercer, Robert Jayne i Kevin Sorbo. 

  

O NBCUniversal International Networks 

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na  165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja  kanalima CNBC i NBC News.
NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.
 


Tagovi: Mitika  


Comments