Vesti /

“The Outpost” – nova SCI FI-Serija, premijera kraj 2018”

  • Snimanje počinje danas u Juti (SAD)
  • Izvršni producenti su Electric Entertainment i Arrowstorm Entertainment
  • 10 jednočasovnih epizoda biće emitovano na kanalu SCI FI, posvećenom svim formatima naučne fantastike,  krajem 2018. godine u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španiji, Portugalu, Nemačkoj, Južnoj Americi,  Poljskoj, na Balkanu, Srednjem Istoku, u Africi i Australiji

London – 16. januar 2018 – NBCUniversal International Networks (NBCUIN) najavio je kupovinu serije The Outpost (“predstraža”), koja je nov originalni format SCI FI kanala van Severne Amerike. Izvršni producenti su Dean Devlin, koscenarista i producent čuvene franšize iz 1994. godine Zvezdana kapija (Stargate) i Jonathan Glassner, izvršni producent Zvezdane kapije SG-1  (Stargate SG-1). Deset jednočasovnih epizoda biće premijerno emitovano krajem 2018. godine na kanalu SCI FI u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španiji, Portugalu, Nemačkoj, Južnoj Americi,  Poljskoj, na Balkanu, Srednjem Istoku, u Africi i Australiji.

 

The Outpost je avanturistička fantazija u kojoj je glavni lik Talon, koju  tumači Jessica Green (Roman Empire, Ash vs Evil Dead). Ona je snažna heroina i jedina preživela u raciji pod nazivom “Crne krvi.”  Godinama nakon što joj je celo selo uništila banda brutalnih plaćenika, Talon putuje u tvrđavu bez zakona, na ivici civilizovanog sveta, jer  prati ubice svoje porodice. Na svom putovanju u ovo utvrđenje, Talon otkriva da poseduje misterioznu natprirodnu moć koju mora da nauči da kontroliše kako bi se spasila i branila svet protiv fanatičnog verskog diktatora.

 

U seriji The Outpost takođe igraju: Jake Stormoen (Extinct, Mythica), Andrew Howard (Hatfields and McCoys, Hell on Wheels), Anand Desai-Barochia (Emmerdale, Lake Mead), Robyn Malcolm (Top of the Lake, Hostiles) i Kristian Nairn (Game of Thrones, Mythica). 

 

Pored Devlina i Glassnera, The Outpost izvršni producenti od strane  tima Electric Entertainment su Marc Roskin i Rachel Olschan-Wilson kao i tim Arrowstorm Entertainment koji čine Jason Faller i Kynan Griffin, ekipa koja stoji iza kultnih filmova Mythica.  Takođe je producent i Jennifer Griffin iz Arrowstorm Entertainment.  Seriju su osmislili Kynan Griffin i Jason Faller. 

 

“Kao kanal posvećen naučnoj fantastici, SCI FI  je savršen dom za ovu jedinstvenu fantazijsko-avanturističku seriju"

"Nadamo se da ćemo premijerno prikazati The Outpost za SCI FI fanove širom sveta, kao deo kontinuirane posvećenosti brenda izgradnji vrhunske zajednice za strastvene fanove naučne fantastike."

 

izjavio je Steve Patscheck, direktor globalnog programa  NBCU International Netvorks.

 

"Veoma smo srećni što imamo odlične partnere kao što je NBCUniversal International i nastavljamo dugogodišnje odnose dok zajedno započinjemo našu sledeću seriju",

 

kaže Sonia Mehandjiiska, direktor međunarodne distribucije Electric Entertainment.

 

"Oduševljeni smo što smo partneri sa NBCUIN i SCI FI kanalom na međunarodnom nivou. Fanovi i publika širom sveta gledaju SCI FI zbog najboljeg televizijskog programa iz ovog žanra, a znamo da će The Outpost tamo uspeti",

“Uz zvezde u usponu i neverovatan scenario, gledaoci će otkriti svoju novu omiljenu seriju iz žanra fantazije. "

 

rekao je Jason Faller, izvršni producent Arrovstorm Entertainment.

 

 

Kancelarija guvernera za ekonomski razvoj i Filmska komisija Jute kojom rukovodi Virginia Pearce, obezbeđuju  produkcijska sredstva u državi Juta.

 

O NBCUniversal International Networks

Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na  165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja  kanalima CNBC i NBC News.

NBCUniversal International Networksis deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

 

 

O Electric Entertainment

Electric Entertainment je kompanija sa sedištem u Los Anđelesu zadužena za produkciju,  distribuciju i postprodukciju. Njihova hit televizijska serija Bibliotekari  premijerno se prikazuje  sa svojom četvrtom sezonom od 13. decembra 2017, a njihov film, triler BAD SAMARITAN biće premijerno prikazan početkom 2018. Film je režirao Dean Devlin, glavne uloge tumače David Tennant i Robert Sheehan, a ostvarenje je producirao Devlin i njegov Electric Entertainment  tim koji čine Marc Roskin i Rachel Olschan. 

 

Electric je nedavno, u okviru odeljenja za lokalnu distribuciju,  kreirao Rob Reiner-ov biografski film, LBJ, u kome glume zvezde: Woody Harrelson, Jennifer Jason Leigh, Richards Jenkins, Bill Pullman i Jeffrey Donovan. Ova kompanija je takođe nedavno objavila na Tribeca Film Festivalu film THE BOOK OF LOVE , u kome glavne uloge tumače: Jason Sudeikis, Jessica Biel i Maisie Williams.

 

Direktorka Electric International Sonia Mehandjiyska, direktor za međunarodnu distribuciju i koprodukcije Nolan Pielak i konsultant prodaje i distribucije Steve Saltman prodaju međunarodna prava za BAD SAMARITAN, LBJ i Bibliotekare.

 

O  Arrowstorm Entertainment

Arrovstorm Entertainment je studio za produkciju filmova koji se brzo širi, sa sedištem u Juti, južno od Solt Lejk Sitija. Sa više od 20 međunarodno prikazanih igranih filmova u žanru naučne fantastike i fantazije, Arrovstorm je centar za stvaralaštvo, dajući život neotkrivenim svetovima koji imaju za cilj da uhvate maštu publike širom sveta.


Tagovi: the outpost  


Comments