Jutro

 1. 08:00

  Ksena: Princeza ratnica

  Bogobojažljivo dete, Sezona 5, Epizoda 12

  Ksena i Gabrijela se udružuju sa Herkulom kada Zevs objavi da Ksenino nerođeno dete mora da umre. Ksena odlučuje da ukrade Hadov šlem nevidljivosti.

Popodne

 1. 14:00

  Brzi i žestoki

  Putnici u avionu bore se da održe avion u vazduhu nakon što su saznali da su teroristi postavili bombu koja će eksplodirati na maloj visini.

 2. 16:00

  Mahom duhovi 3: Noć u ukletoj kući

  U nastavku ove horor komedije, dolazi do jezive nevolje kada mladi Maks Dojl odnese predmete iz uklete kuće, kako bi pomogao sablasnim prijateljima.

Veče

 1. 18:00

  Dinastija zmajeva

  Fantastična avantura tokom koje evropski istraživači otkrivaju Kinu i bore se protiv dva agresivna zmaja čiji cilj je da unište svaku spoljnu pretnju.

 2. 20:00

  Osvajač grobnica

  Studenti prate niz tragova do drevne grobnice u džungli, čiji artefakti bi im mogli pomoći u rešavanju misterije nestalog rođaka.

 3. 22:00

  Mimikrija

  U pokušaju da se otarase zaraznih insekata u Njujorku, dolazi do masovne pojave genetski stvorenih vrsta džinovskih bubašvaba mesoždera.

Kasno uveče

 1. 00:10

  Nešto tamo dole

  Grupa srednjoškolaca odlazi na opušteni provod na lokalnom jezeru - ali tamo ih čeka gladni vodeni predator kome se veoma dopada ukus ljudi.

 2. 02:00

  Kildžojs

  Otimačina, mače, Sezona 3, Epizoda 8

  Kildžoji organizuju riskantan napad na naoružani konvoj. U međuvremenu, Anila pokušava da povrati Deli Seja.
 3. 03:00

  Kildžojs

  Sudnji bal, Sezona 3, Epizoda 9

  Džon mora da se suoči sa Deli Seja kako bi pregovarao o pravilima angažovanja. Alvis priprema sve za bitku uz ritual Inicijacije.